Noże do warzyw dla każdej kuchni

  • by

Natomiast dla pasjonata często jest ono problematyczne. Nie wszyscy wiedzą, że krojenie cebuli w drobną kostkę lub marchewki w paski nie musi być trudne, wystarczy zaopatrzyć się jedynie w odpowiednio dopasowany i ostry nóż do warzyw. Reklamowe pliki cookie mogą być wykorzystywane za pośrednictwem naszej strony przez naszych partnerów reklamowych. Służą do budowania profilu Twoich zainteresowań na podstawie informacji o stronach, które przeglądasz, co obejmuje unikalną identyfikację Twojej przeglądarki i urządzenia końcowego. Jeśli nie zezwolisz na te pliki cookie, nadal będziesz widzieć w przeglądarce podstawowe reklamy, które nie są oparte na Twoich zainteresowaniach.

Ceramo marki Gefu możesz wykorzystać do krojenia warzyw i owoców. Zwilling – ZWILLING Pro – nóż do warzyw Pro – Nóż do obierania nóż do obierania 100 mm ostrze kute z wytrzymałej wysokowęglowej stali SIGMAFORGEtechnika …

Niektóre nożyki zostały wyprodukowane w Niemczech. Wyróżniają się atrakcyjniejszą ceną od swoich odpowiedników innych linii WÜSTHOF, a bez wątpienia są niezastąpionym kompanem w sezonach obfitujących w świeże warzywa, owoce czy grzyby. Małe, kolorowe nożyki idealnie nadają się do wszystkich drobnych zadań w kuchni. Uniwersalny nożyk kuchenny marki Zwilling jest wszechstronnym narzędziem, przydatnym do obierania warzyw, krojenia i innych prostych…

Produkt jest połączeniem wysokiej jakości stali nierdzewnej i wybitnie trwałego tworzywa sztucznego. Ostrze o długości 10 cm oraz rękojeść są wykonane z jednego kawałka najwyższej jakości stali nierdzewnej, co zapewnia długą żywotność całego noża. Niezwykłą ostrość gwarantuje poczwórny fabryczny system ostrzenia. Ergonomiczna rękojeść pokryta jest dodatkowo najwyższej klasy tworzywem ABS, z wtopionym eleganckim emblematem. Nóż Santoku – jest to ostry japoński nóż kuchenny, którym bardzo dobrze kroi się twarde warzywa takie jak, marchewka lub seler.